Safarilodge Standard

Safaritent

De Safarilodge Standard is 25m2 en beschikt over twee slaapgedeelten en een woon/keuken voorgedeelte. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed en in de kinderslaapkamer een stapelbed. Hier past eventueel een ledikantje bij of een derde eenpersoonsbed (ook voor als je beide kinderen bijvoorbeeld te jong zijn om bovenin een stapelbed te slapen, geef dit dan aan bij je reservering).

De Safaritent is uitgerust met een keukenblok met 2-pits gasfornuis, waterkoker, pannen, servies, bestek, glazen/mokken, en een koelkastje.

Deze Safarilodge tent Standard is de eerste in de rij van tent 5 tot en met 8. Deze Safaritent wordt in april 2022 geheel nieuw opgebouwd! Het is een safaritent met houten palen en uiteraard wordt er een ruim terras voorzien.               

 

Op het plein (de Place) is een magnetron aanwezig, in het badgebouw is een afwas- en handwasgelegenheid en er kan een wasje voor je gedraaid worden indien nodig (à € 7,50).

Wanneer je dit aangeeft op het reserveringsformulier, zorgen we ook voor een handdoekenpakket en/of een kinderstoel, -bed, en/of -bad.