Gîte Bellevue

vakantiehuisje Dordogne

 

Onze gîte Bellevue is een knus en comfortabel vakantiehuisje op Glamping Place de la Famille in het hart van de Dordogne. Het huisje is aan de achterkant van het badgebouw gelegen en heeft 36 m2 binnenruimte en een (deels overdekte) veranda van nog eens 36m2! Met het fantastische vrije uitzicht rondom is het heerlijk vertoeven op 1 van de loungestoelen. Met haar 2 slaapkamers, een woonkamer met mooie, volledige, open keuken en een badkamer met wastafel, douche en toilet is deze gîte geschikt voor families met maximaal 3 kinderen (stapelbed en een ledikantje). Op de veranda vindt je een eettafel met stoelen en een lounge set. 

Lekker warm in het voor- en naseizoen en lekker koel in de zomer is de gîte een ideale uitvalsbasis voor families om de Dordogne te ontdekken.

Daarnaast heeft de Glamping voor al haar gasten vele leuke faciliteiten, zoals het ontmoetingsplein, een zwembad, de ontdekkingskaarten en een broodservice. Zo combineer je je verblijf in een comfortabel huisje met de gezelligheid van een Glamping. En dat in de prachtige streek de Dordogne.

Voor prijzen en beschikbaarheid kijk op Tarieven en arrangementen • Kleinschalige glamping Place de la Famille