Place de la Famille – kindvriendelijke glamping in de Dordogne

Ontspannen – ontdekken – ontmoeten

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Slider

Familie gites

Vrijstaande gite:
Dit sfeervolle, comfortabele, natuurstenen vakantiehuis is 120 m2 groot, heeft 3 (twee persoons) slaapkamers, een woonkamer met luxe open keuken, een ruim terras/ grasveld en een badkamer met bad, douche en tweede toilet. Op deze inventarislijst vind je de complete inrichting van de vrijstaande gîte.

Gite Achterom:
Dit leuke, comfortabele vakantiehuisje aan de achterkant van het badgebouw heeft 36 m2 binnenruimte en een omsloten veranda van ruim 30 m2 met een gezellige loungehoek en een fantastisch uitzicht. Met haar 2 slaapkamers, een woonkamer met mooie, volledige, open keuken en een badkamer met wastafel, douche en toilet is deze gite geschikt voor families met maximaal 2 kinderen. Op deze inventarislijst vind je de complete inrichting van de gîte-achterom.

Lekker warm in het voor- en naseizoen en lekker koel in de zomer zijn de gîtes een ideale uitvalsbasis voor families om de Dordogne te ontdekken.

Daarnaast heeft de glamping voor al haar gasten vele leuke faciliteiten, zoals het ontmoetingsplein, een zwembad, de ontdekkingskaarten, een BBQ plaats en een brood- of ontbijtservice. Zo combineren de gîtes de luxe van een vakantiehuis met de gezelligheid van kamperen.