Place de la Famille – kindvriendelijke glamping in de Dordogne

Ontspannen – ontdekken – ontmoeten

previous arrow
next arrow
Full screenExit full screen
Slider

Luxe safari tenten

De Safari tenten 1 t/m 8 met een oppervlakte van 45 m2 zijn comfortabel en compleet ingericht voor families met jonge kinderen (maximaal 3). Ze staan op houten vlonders met een prachtig uitzicht over de heuvels. Op het tentenveld staan picknicktafels bij een gezamenlijke BBQ. In het badgebouw is er voor iedere tent een privé badkamer met toilet, douche, wastafel en (commode)tafel.

Tent 9 staat op het tentenveld een beetje afgezonderd van de andere tenten; bestaat uit een slaaptent (maximaal 3 kinderen waarvan de jongste in een ledikant) en een woontent; heeft een ruimer terras mèt lounge-set en is nèt iets anders ingericht, voor een nog luxere kampeer ervaring.

In de Safari tenten vind je o.a.:

Op deze inventarislijst vind je de volledige inrichting van safaritenten 1 t/m 8.  Tent 9 heeft naast deze inventaris bovendien nog o.a. een loungehoek, een grotere koelkast en meer kastruimte.

Op het plein vind je o.a. een magnetron, spelletjes-kast en leesboeken; in het badgebouw is een afwas- en handwasgelegenheid en er is een wasmachine beschikbaar.

Wanneer je dit aangeeft op het reserveringsformulier, zorgen we voor een lichte maaltijd bij aankomst, een handdoekenpakket en/of een kinderstoel, -bed, en -bad.