OPTIE ivm COVID-19

Vanaf 30 maart 2020 kun je een OPTIE nemen voor een vakantie bij Place de la Famille voor het seizoen 2020.

We denken dat er veel families met jonge kinderen de WENS hebben om in het voor- of naseizoen op vakantie te gaan, maar dat die het boeken van de vakantie nu voor zich uit schuiven. Logisch, in deze onzekere tijden, waarin de annuleringsverzekering niet altijd doet wat je zou verwachten.

En intussen vrezen wij dat onze vakantieplek in juni/begin juli deels gaat leegstaan, ook als het negatief reisadvies dan is opgeheven. We hebben daar een oplossing voor bedacht in de vorm van een OPTIE.

Sinds 30 maart 2020 kun je een plekje vast leggen voor een vakantie in juni of juli 2020. Blijkt het 2 weken voor de geplande aankomstdatum vanwege de gevolgen van Corona niet mogelijk om te komen, kun je de optie kosteloos afzeggen. Is het wel mogelijk om te komen, dan ben je de last-minute run op jouw vakantieplek mooi voorgebleven !

Bovendien gaat Place de la Famille in september langer open blijven wanneer daar vraag naar is. De afgelopen JAREN was de tweede helft van september heerlijk warm en droog in de Dordogne.

Je kunt het gewone reserveringsformulier gebruiken, het wordt automatisch een optie. Reserveringen gemaakt vóór 30 maart 2020 vallen niet onder deze OPTIE regeling.