Accommodaties

Op zoek naar een kleinschalige familiale camping in de Dordogne? Kies bij Glamping Place de la Famille één van onze 13 safarilodgetenten. Perfect voor een ontspannen vakantie met kinderen! Ervaar kamperen in Frankrijk maar dan luxe!

Wat zijn de verschillen?

In een Safarilodgetent op de glamping combineer je de charme van ‘buiten’ kamperen met het comfort van een houten verhoogd vlonder, fijne bedden, een kookgelegenheid, een ruime eettafel en terras, maar bovenal je eigen badkamer! 

Een SafariLodge Comfort is 5,3x7m groot en heeft een zeer ruim terras met een houten lounge-bank en een glijbaantje!

De Comforts zijn te vinden op de plattegrond bij nummer 1 t/m 4, 7 en 8.

De Safarilodge Standards zijn gelegen op nummer 5 en 6.  

Sinds 2022 staat er al op nr. 5 een gloednieuwe tent en nummer 6 zal in 2023 ook een nieuwe tent zijn. 

De Standards zijn 25m2 groot en hebben een extra ruim terras met als plus een hangmat!

Ook nieuw zijn de SafariLodge Prestige tenten; deze hebben het terras op het zuiden gericht en liggen naast de speeltuin (no. 10 t/m 14). De Prestige is 35m2 groot, heeft twee slaapvertrekken, een keukenblok, een muskietennet over de gehele voorzijde en airco! Nummer 14 is er nieuw bij voor seizoen 2024! Een tent van 5x7m groot en voorzien van een airco unit! Zie hier de basisindeling voor alle tenten.

Iedere safaritent heeft een eigen badkamer in het badgebouw. Daar vind je ook alles wat je nodig hebt voor de afwas- en handwas. Centraal op de velden ligt een BBQ-/ picknickplaats. En op de Place is een magnetron aanwezig.

Ja, ik boek mijn vakantie!

 

Gemak voor iedereen

Na een wellicht lange reis in de auto kan jullie vakantie met de kinderen beginnen. De accommodatie op de Glamping is gereed vanaf 15:00 uur, maar  als je sneller bent zijn jullie uiteraard ook welkom! De kinderen kunnen dan in ieder geval al lekker spelen in het speelkasteel of de speeltuin.

Bij de parking staan karretjes gereed zodat je je bagage makkelijk naar jullie tent kan brengen. (De Glamping is autovrij)

De bedden zijn al opgemaakt en de koelkast staat aan!

Mocht je geen handdoeken willen inpakken; een handdoekpakket kun je mee-reserveren en ligt dan ook al voor je klaar.

Indien je tijdens je verblijf een wasje moet draaien, kan dat ook. 

 

 

Benieuwd?

Hoe vonden de gasten het bij ons afgelopen zomer? 

Bekijk gerust de ervaringen van andere gezinnen op Zoover.