Kids 7 – 12 jaar

Ook kinderen van 7 tot circa 12 jaar vermaken zich prima op de camping. Deze ‘oudsten’ zie je een speurtocht, verstoppertje of een optreden ‘organiseren’ of salto’s oefenen op de mega trampoline; kunnen met elkaar of met hun ouders een bordspel, potje tafelvoetbal of pingpong spelen. Bouwen hoge torens in het speelkasteel, doen wedstrijdjes op het voetbalveld of in het zwembad…

Alle genoemde uitstapjes en speurtochten zijn leuk t/m 12  jaar en bovendien kunnen kinderen vanaf 5 jaar mee in een kano; op een (aanhang)fiets over het Voie Vert (oude spoorbaan dus relatief vlak) en vanaf 7 jaar lòs op het luchtkussen òp het meertje van Tamnies of bij de Minigolf-baan van Montignac.

 Er is door ons een géocache route uitgezet in het bos achter de Glamping, voor goede speurders. Via de app géocaching. 

Ook kinderen van 7 tot 10 jaar vermaken zich prima op de camping. Deze ‘oudsten’ zie je een speurtocht, verstoppertje of een optreden ‘organiseren’; kunnen met elkaar of met hun ouders een bordspel, potje tafelvoetbal of pingpong spelen. Bouwen hoge torens in het speelkasteel, doen wedstrijdjes op het voetbalveld of in het zwembad…

Alle genoemde uitstapjes en speurtochten zijn leuk t/m 10 jaar en bovendien kunnen kinderen vanaf 5 jaar mee in een kano; op een (aanhang)fiets over het Voie Vert (oude spoorbaan dus relatief vlak) en vanaf 7 jaar lòs op het luchtkussen òp het meertje van Tamnies of bij de Minigolf-baan van Montignac.

 Er is door ons een géocache route uitgezet in het bos achter de Glamping, voor goede speurders. Via de app géocaching. En in Sarlat en Salignac een fotospeurtocht via ons Insta profiel.