Safarilodge Prestige


Naast de speeltuin is een veld waar drie nieuwe tenten zijn gebouwd in 2022. Dit zijn de Safarilodge Prestiges. In 2023 komt hier nog een Safaritent bij!

De tenten zijn gericht op het zuiden en hebben een prachtig uitzicht over het heuvellandschap. Deze safaritenten zijn opgebouwd met een houten frame en ze zijn toegankelijk middels één trede of een trapje. 

De tenten zijn maar liefst 35m2 groot en hebben twee slaapvertrekken. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed van 160x200cm en in de kinderkamer staat een kinderstapelbed (90x200cm). Hier past nog een ledikant bij. De tent is hiermee geschikt voor een gezin van maximaal 5 personen (waarvan 1 baby).

De voortent biedt opbergruimte, er is een keukenblok voorzien van een 2-pitsgasfornuis, servies, bestek, keukengerei en pannenset. Ook is een koelkast aanwezig waterkoker en eettafel.

De Safarilodge Prestiges hebben aan de hele voorzijde een muskietennet en er is in de tent een mobiele airco unit aanwezig! (deze kan ook als verwarming dienen).

Op de veranda is een loungebank en stoel, voorzien van kussens. Of kies ervoor om lekker te luieren op de ligstoel!

Elke safaritent heeft een eigen badkamer in het badgebouw. De badkamer van de Prestige is voorzien van regendouche, toilet, wasmeubel en föhn. 

Ook kun je in het badgebouw terecht voor de afwas en/of handwas. Maar wil je even een machinewas draaien kan dat ook.

Op de Place staat een magnetron welke je kunt gebruiken indien er hapjes of flesjes verwarmd moeten worden.

Bij het reserveren van een Safarilodge Prestige kun je je plaatskeuze doorgeven, de Prestiges zijn nummer 10 t/m 13. Waarbij 12 & 13 een afgesloten terras hebben.

 

Check beschikbaarheid

                   Vorige accommodatie                                                                                                                                          Volgende accommodatie