Safarilodge Prestige


Naast de speeltuin is een veld waar drie nieuwe tenten zijn gebouwd in 2022. Dit zijn de Safarilodge Prestiges. De tenten zijn gericht op het zuiden en hebben een prachtig uitzicht over het heuvellandschap. Deze safaritenten zijn opgebouwd met een houten frame en ze zijn toegankelijk middels één trede of een trapje. 

De tent is maar liefst 35m2 groot en heeft twee slaapvertrekken. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed van 160x200cm en in de kinderkamer staat een kinderstapelbed (90x200cm). Hier past nog een ledikant bij. De tent is hiermee geschikt voor een gezin van maximaal 5 personen (waarvan 1 baby).

De voortent biedt opbergruimte, er is een keukenblok voorzien van een 2-pitsgasfornuis, servies, bestek, keukengerei en pannenset. Ook is een koelkast aanwezig en eettafel.

De Safarilodge Prestige heeft aan de hele voorzijde een muskietennet en er is in de tent een mobiele airco unit aanwezig! (kan ook als verwarming dienen)

Op de veranda is een loungebank en stoel, voorzien van kussens. Of kies ervoor om lekker te luieren op de ligstoel!

Elke safaritent heeft een eigen badkamer in het badgebouw. De badkamer van de Prestige is voorzien van regendouche, toilet, wasmeubel en föhn. 

Ook kun je in het badgebouw terecht voor de afwas en/of handwas. Maar wil je even een machinewas draaien kan dat ook.

Op de Place staat een magnetron welke je kunt gebruiken indien er hapjes of flesjes verwarmd moeten worden.

Check beschikbaarheid

                     Safarilodge tent      Safarilodge tent      Safarilodge tent       Safarilodge tent

                   Vorige accommodatie                                                                                                                                          Volgende accommodatie