info@placedelafamille.nl Direct Reserveren Ook nog open in September, lekker nazomeren!

Eten & Drinken


Op de Place kun je drie keer per week aanschuiven voor een gezellige maaltijd of BBQ. Er is een brood- en ontbijtservice, een self-service voor drankjes en ijsjes en op de dag van aankomst kun je quiches bestellen.

Op zondag en dinsdag serveren we een gezellige maaltijd met kindermenu op het plein. De kinderen eten aan hun eigen tafel en vermaken zich op het plein, terwijl de ouders samen (na)tafelen. Op donderdagavond organiseren we een BBQ. De maaltijden kosten € 17,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen vanaf 2 jaar.

Op de dag van aankomst kun je verse quiches en een salade op jouw terras bestellen. Met keuze uit 4 verschillende vullingen! Deze heerlijke maaltijd kost € 28,- per gezin.

Broodservice: er is een intekenlijst voor de bakker, waar we ’s ochtends de bestelling warm uit de oven mogen ophalen. Verse croissantjes, pains au chocolat of au raisin… leggen we op jouw plankje in de broodkast.

Wanneer je de ontbijtservice bestelt, brengen we iedere ochtend rond half 9 een ontbijtbox naar jouw accommodatie, met daarin vers brood, zoet en hartig beleg, jus d’orange, koffie en/of thee en servies (want de afwas, die doen wij voor je!). Naast deze basis verrassen we je iedere ochtend met afwisselend melk/yogi/chocolademelk, een gebakken of gekookt ei, croissantjes/ pains au chocolat/ au raisin of yoghurt met muesli en fruit. De ontbijtservice is enkel af te nemen voor de hele week en kost dan € 49,- voor een volwassene en € 17,50 voor een kind vanaf 2 jaar.