+33 6 45 08 62 90 info@placedelafamille.nl

Eten & Drinken


Op de Place kun je drie keer per week aanschuiven voor een gezellige maaltijd of BBQ. Er is een brood- en ontbijtservice, een self-service voor drankjes en ijsjes en op de dag van aankomst kun je quiches bestellen.

Op zondag en dinsdag kun je aanschuiven voor een gezellige maaltijd met kindermenu op het plein. De kinderen eten aan hun eigen tafel en vermaken zich op het plein, terwijl de ouders samen (na)tafelen. Op donderdagavond organiseren we een BBQ. De muziek voor een kinderdisco staat klaar.. De maaltijden (incl. glas wijn, water en koffie/thee en bij het BBQ buffet incl. cocktail en ijsje) kosten € 17,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen vanaf 2 jaar.

Op de dag van aankomst serveren we graag twee verse quiches en een salade op jouw terras. Met 4 verschillende vullingen om uit te kiezen! Deze heerlijke maaltijd kost € 28,- per gezin.

Broodservice: er is een intekenlijst voor de bakker, waar we ’s ochtends de bestelling warm uit de oven mogen ophalen. Verse croissantjes, pains au chocolat of au raisin… dat is een Frans ontbijtje. Je vindt je bestelling vanaf kwart over 8 op jouw plankje in de broodkast.

Wanneer je de ontbijtservice besteld, brengen we iedere ochtend rond half 9 een ontbijtbox naar jouw accommodatie, met daarin iedere ochtend: vers brood, zoet en hartig beleg, jus d’orange, koffie en/of thee en servies. Naast deze basis verrassen we je iedere ochtend met afwisselend melk/yogi/chocolademelk, een gebakken of gekookt ei, croissantjes/ pains au chocolat/ au raisin of yoghurt met muesli en fruit. De afwas mag je terugbrengen, die doen wij voor je. De ontbijtservice is enkel af te nemen voor de hele week en kost dan € 49,- per week voor een volwassene en € 17,50 per week voor een kind vanaf 2 jaar. Eigen croissantje etc. voor een kindje onder de 2 is ter plaatse af te spreken.