info@placedelafamille.nl Direct Reserveren Ook nog open in September, lekker nazomeren!

Ouder-proof


Drukke ouders komen tot rust in de landelijke, groene omgeving. Overal is aan gedacht, dus je komt aan jezelf, dat boek en elkaar toe. Via de kinderen is er ook snel contact met de andere ouders.

Ontspanning door inspanning? Een kwart van de ouders brengt hun ATB, racefiets of trimschoenen mee; het aantal GPS-routes breidt zich ieder jaar uit.

Via de kinderen wordt het contact snel gelegd. De buren hebben ook kleine kinderen die de eerste dagen vroeg wakker zijn… Als de kids in bed liggen, kunnen de ouders nog een drankje of spelletje doen. Op dinsdagavond organiseren we voor de ouders die daar zin in hebben een pubquiz op het plein. 

Met het hele gezin gezellig eten op het plein, luieren rond het zwembad, lunch of BBQ op het tentenveld. In het hoogseizoen met meerdere families een eetmarkt bezoeken met lange tafels en live muziek in Saint-Géniès of Salignac?

En af en toe zie je op een middag vooral papa’s of vooral mama’s op het terrein omdat hun partners samen zijn gaan winkelen, klimmen of kanoën…

Waar je ook aan toe kunt komen: een boek uit-lezen. Op je terras, met een fleecedeken rond je benen en zicht op de roodkleurende lucht..