Ouder-proof

Drukke ouders komen tot rust in de landelijke, groene omgeving. Overal is aan gedacht, dus je komt aan jezelf, dat boek en elkaar toe.

Via de kinderen is er snel contact met de andere volwassenen. Zeker wanneer je op je aankomstdag ook gezellig meedoet aan de BBQ! Met z’n allen lekker eten na een vermoeiende dag. De kinderen razen wel ergens uit en jullie kunnen achterover gaan zitten. Geen boodschappen nog halen, niet koken; VAKANTIE! 

En aanschuiven voor een diner kun je maar liefst 4x per week! Elke avond een ander menu. 

Ook is er elke dag gelegenheid om te gaan borrelen op het Plein, spelletjes te doen of een boek te lezen; of liever genieten van de sterrenhemel op je veranda? Jij kiest.

Ontspanning door inspanning? Een kwart van de ouders brengt hun ATB, racefiets of trimschoenen mee; het aantal GPS-routes breidt zich ieder jaar uit. Yvo neemt jullie minimaal 1x per week graag mee om samen een rondje te hardlopen!

In het hoogseizoen is het erg leuk om een eetmarkt te bezoeken met lange tafels en live muziek in Saint-Géniès of Salignac. Op de ontdekkingskaart ‘uit eten met kinderen’ vind je nog veel meer ideeën en kindvriendelijke adresjes.

Drukke ouders komen tot rust in de landelijke, groene omgeving. Overal is aan gedacht, dus je komt aan jezelf, dat boek en elkaar toe. 

Via de kinderen is er snel contact met de andere volwassenen. Als de kids in bed liggen, kunnen zij nog een drankje of spelletje doen. Op het eigen terras, met prachtig uitzicht op de roodkleurende wolken, of op het plein!

Ontspanning door inspanning? Een kwart van de ouders brengt hun ATB, racefiets of trimschoenen mee; het aantal GPS-routes breidt zich ieder jaar uit. En af en toe zie je op een middag vooral papa’s of vooral mama’s op het terrein omdat hun partners samen zijn gaan winkelen, klimmen of kanoën…

In het hoogseizoen is het erg leuk om een eetmarkt te bezoeken met lange tafels en live muziek in Saint-Géniès of Salignac. Op de ontdekkingskaart ‘uit eten met kinderen’ vind je nog veel meer ideeën en kindvriendelijke adresjes.,