Over ons

Bonjour!

Wij zijn Yvo en Bonny Moonen en wij nemen dit seizoen (2021) het stokje over van Chris en Loes. Samen met onze 4 kinderen, Aurely van 10, Remy van 8, Sophie van 3 en Emily van 4 maandjes, beginnen wij dit jaar aan het grote avontuur. De afgelopen maanden stonden bij ons in het teken van verhuisdozen inpakken, werkzaamheden afronden, veel papierwerk, heel veel afscheid nemen en nog meer verhuisdozen inpakken en weer uitpakken.

Vanaf het moment dat wij elkaar 20 jaar geleden leerden kennen op de Hoge Hotelschool in Maastricht is het onze gezamelijke droom geweest om in Frankrijk een hotel, camping of vakantieparkje te beginnen. Misschien is het herkenbaar, als je eenmaal in de sneltrein van carrière maken stapt wordt het steeds moeilijker om die afslag te nemen die je zo graag in wilde slaan. Totdat we afgelopen zomer met Chris en Loes in gesprek kwamen over een mogelijke overname van Place de la Famille. Na enkele skypesessies zijn we in september gaan kijken en waren wij op slag verliefd op deze bijzondere plek. Het was niet enkel de plek maar het hele concept waarbij ontspannen, ontmoeten en ontdekken zo belangrijk zijn. Het geheel was een schot in de roos en wij wisten het, dit is onze afslag.

We zijn dan ook enorm blij dat we vol nieuwe energie het succes van Place de la Famille voort mogen gaan zetten. We blijven in de zomer wel in het woonhuis wonen waardoor deze dus niet meer als vrijstaande gîte verhuurd zal gaan worden. Ons plan is om op korte termijn de schuur naast het woonhuis te verbouwen tot 3 extra gîtes. Daarnaast willen we komend seizoen onderzoeken of er bij onze gasten behoefte is om het restaurantconcept verder te ontwikkelen, denk bijvoorbeeld aan het aperitief of de lunch.

Blijf gezond, blijf genieten en we hopen je snel te mogen ontvangen bij Place de la Famille!

Zonnige groeten,

Yvo en Bonny en de kinderen