info@placedelafamille.nl Direct Reserveren Ook nog open in September, lekker nazomeren!

Baby, dreumes, peuter


Kom je naar Place de la Famille met een baby of dreumes dan zetten we graag (en gratis) een kinderstoel en ledikantje voor je klaar. Er staat een commode in de badkamer en een doos duplo in de safaritent. Op het plein is er o.a. een reuze box en een little people hoek.

ACCOMMODATIE / SANITAIR – In de accommodatie vind je alles voor een ontspannen vakantie: de bedden zijn gedekt, het meubilair en servies kan tegen een stootje. Voor de kleinsten staat er een kinderstoel, commode, een opgemaakt houten ledikantje, een extra fleecedeken, een klamboe en … een grote doos duplo.

In het voor- en naseizoen plaatsen we een eenvoudig gaskacheltje in de safaritenten, zodat het er ’s avonds en ’s ochtends snel aangenaam warm is. Ook in de badkamer is aan alles gedacht, heerlijk dat je daar je verzorgings- en toiletspullen kunt laten staan!

Laat de baby met een gerust hart slapen in de tent, gewoon de babyfoon(app) mee naar het plein, zwembad of de BBQ/ picknick-plaats.

SPELEN/ PLEIN/ ZWEMBAD – Op het plein vind je houten puzzels, bordspelletjes voor de allerkleinsten, voorlees- en voelboekjes. In de speeltuin hangt een baby-schommel en er is een mini klimparcours voor dreumes en peuter. In de schaduw veel te ontdekken voor de allerkleinsten in de reuze-box en Little People hoek.

In de self-service op het plein staat er een magnetron. Om ’s ochtends in alle vroegte een flesje op te warmen en een lekker kopje koffie te drinken.

UITSTAPJES – Bij de uitstapjes en stadsspeurtochten wordt vermeld of zij buggy-proof zijn, of dat een draagzak aan te bevelen is. Bij het meertje van Tamniès staan veel bomen, voor een slaapmoment in de schaduw.

Misschien verdeel je voor de baby/peuter de reis over twee dagen, of kom je met het vliegtuig of de trein. Kijk voor tips bij ‘de reis naar PdlF’.