+33 6 45 08 62 90 info@placedelafamille.nl

Baby, dreumes, peuter


Kom je naar Place de la Famille met je kleine kindje dan zetten we graag (en gratis) een kinderstoel en ledikantje voor je klaar. Er staat een commode in de badkamer en een doos duplo in de safaritent. Op het plein is er o.a. een reuze box en een little people hoek.

ACCOMMODATIE / SANITAIR – In iedere accommodatie zijn de bedden al voor je gedekt en in de safaritenten liggen fleecedekens voor wanneer het afkoelt ’s nachts.
Voor de kleinsten staat er een kinderstoel, commode en een opgemaakt houten ledikantje met een dekbedje en een klamboe. In het voor- en naseizoen plaatsen we een eenvoudig gaskacheltje in de safaritenten, zodat het er ’s avonds en ’s ochtends snel aangenaam warm is.
In de badkamer vind je een commode met aankleedkussen. Je kunt alle dagen, uitgezonderd de zaterdag, een wasje laten draaien. Je kunt ook een van de babybadjes gebruiken.

Tip: Download een babyfoon app! Dan kun je de baby met een gerust hart even laten slapen in de tent, terwijl je (met de oudste) naar het plein of zwembad gaat. Of even aanschuift op de BBQ/ picknick-plaats met direct zicht op alle tenten. We hebben ook enkele babyfoons te leen.

SPELEN/ PLEIN/ ZWEMBAD – Er staat een doos duplo in iedere accommodatie; op het plein vind je houten puzzels, bordspelletjes voor de allerkleinsten, voorlees- en voelboekjes. In de speeltuin hangt een baby-schommel en er is een mini klimparcours voor peuters. Toch liever in de reuze-box, Little People hoek of ballenbak van het speelkasteel?
In de self-service op het plein staat er een magnetron. Om ’s ochtends in alle vroegte een flesje op te warmen en een lekker kopje koffie te drinken.

UITSTAPJES – Bij de uitstapjes en stadsspeurtochten wordt vermeld of zij buggy-proof zijn, of dat een draagzak aan te bevelen is. Bij het meertje van Tamniès staan veel bomen, voor een slaapmoment in de schaduw.

Misschien verdeel je voor de baby/peuter de reis over twee dagen, of kom je met het vliegtuig of de trein. Kijk voor tips bij ‘de reis naar PdlF’.