Safarilodge Comfort

Houd jij van kamperen maar toch ook wel het nodige comfort op je vakantie? Wil je de kinderen een fijne kampeerervaring met veel speelkameraadjes geven? Dan zijn de Safaritenten met eigen badkamer op onze kleinschalige Glamping een perfecte oplossing! Geniet van luxe kamperen met de kinderen.

Op het grootste veld, gericht op het noorden, staan zes safaritenten type Safarilodge Comfort. Deze safaritenten staan op een verhoogd vlonder, zijn opgebouwd met een houten frame en ze zijn toegankelijk middels een trapje. 

De tent is 35m2 groot en heeft twee slaapvertrekken. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed van 160x200cm en in de kinderkamer staat een stapelbed. Hier past nog een eenpersoonsbed bij en/of een ledikant. Er is ook één tent met maar liefst twee stapelbedden. De tent is hiermee geschikt voor een gezin van maximaal 7 personen (waarvan 1 baby). Op beide slaapkamers is een kast aanwezig.

De voortent biedt opbergruimte in een open kast. Het keukenblok is voorzien van een 2-pitsgasfornuis, servies, bestek, keukengerei en pannenset. Ook is er een koelkast aanwezig en natuurlijk een eettafel. Ook staat er altijd een commode klaar in de tent en indien nodig ook een kinderstoel.

Op de ruime veranda, van circa 20m2, staan de loungebanken en ligbedjes al voor je klaar, voorzien van kussens. De kinderen kunnen zich uitleven en keer op keer van de glijbaan het terras af!

Elke safaritent heeft een eigen badkamer in het badgebouw. Deze zijn voorzien van douche, toilet, wastafel en commode.

Ook kun je in het badgebouw terecht voor de afwas en/of handwas. Maar wil je even een machinewas draaien kan dat ook.

Op de Place staat een magnetron welke je kunt gebruiken indien er hapjes of flesjes verwarmd moeten worden.

Indien je een Safarilodge Comfort kiest kun je bij het maken van je reservering zelfs de plek kiezen. Via een plattegrond kun je hiervoor de nummers 1 t/m 4, 7 of 8 kiezen.

 

Check beschikbaarheid

 

                    Vorige accommodatie                                                                                                                                   Volgende accommodatie