Safarilodge Comfort


Op het tentenveld gericht op het noorden staan onder andere vier Safarilodge Comforts. Deze safaritenten zijn opgebouwd met een houten frame en ze zijn toegankelijk middels een trapje. 

De tent is maar liefst 35m2 groot en heeft twee slaapvertrekken. In de ouderslaapkamer staat een tweepersoonsbed van 160x200cm en in de kinderkamer staat een stapelbed. Hier past nog een eenpersoonsbed bij en/of een ledikant. Er is ook één tent met maar liefst twee stapelbedden. De tent is hiermee geschikt voor een gezin van maximaal 7 personen (waarvan 1 baby).

De voortent biedt opbergruimte in een open kast. Het keukenblok is voorzien van een 2-pitsgasfornuis, servies, bestek, keukengerei en pannenset. Ook is een koelkast aanwezig en eettafel.

Op de ruime veranda is een loungebank en stoel, voorzien van kussens. Of kies ervoor om lekker te luieren op de ligstoel!

Elke safaritent heeft een eigen badkamer in het badgebouw. Deze is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Ook kun je in het badgebouw terecht voor de afwas en/of handwas. Maar wil je even een machinewas draaien kan dat ook.

Op de Place staat een magnetron welke je kunt gebruiken indien er hapjes of flesjes verwarmd moeten worden.

Check beschikbaarheid

         Safari Lodgetent                  Safarilodge tent                 Safarilodge tent  

 

                    Vorige accommodatie                                                                                                                                   Volgende accommodatie