In the spotlight

Hier zullen we onze nieuwtjes aan jullie kenbaar maken. Zo kun je zien wat we zoal allemaal buiten het seizoen doen. In de afgelopen twee winters is er namelijk al een heleboel gebeurd. En in tegenstelling tot ons voornemen om de winter van 2023 even rustig aan te doen….Zijn we eigenlijk weer heel veel plannen aan het maken!!


Januari 2024

De kleine projectjes kosten meer tijd dan je denkt….Als de mist is opgetrokken, de regen voorbij is, vliegen we naar buiten! Er wordt stroom aangelegd langs het pad voor verlichting…. en we zijn ons terras voor de receptie aan het vergroten..Ondertussen is de kleinste trots haar eerste poppetje aan het tekenen!


 

November 2023 

De regen is na weken opgehouden! De kou is ingezet 🙁 

Maar hier wordt wel werk verzet! 🙂 

Het portaal van de Gîte krijgt een kleine opknapbeurt, de deur van het terras zal worden vernieuwd en daarmee ook eindelijk af te sluiten gaan zijn. Hoewel dit niet als hinderlijk is ervaren, vonden wij dit wel een verbeterpunt om aan te pakken. 

 

 


Oktober 2023

“Mam, ik wil een klimbos” ….

Mmmh, dat is wel een leuk idee eigenlijk! Nou hebben we op het terrein niet heel veel dikke bomen, maar in de brede afscheiding van de velden wel. Dus zijn we zomaar begonnen met het weghalen van doornstruiken, oud ijzer, struikjes, afval, autobanden en nog meer afval (?!) Nadat Yvo er ook eens met de maaimachine doorheen ging leek het een heus begaanbaar bos te worden! Nu hebben we er een mini-tyrolienne (kabelbaan) gehangen en een stukje evenwichtsparcours. Met een picknick tafel erbij hebben we er zelf al heerlijk gezeten in het nog warme herfstzonnetje! 

 


 

Augustus 2023

De gemaakte drone afbeeldingen zijn er! Na verschillende keren de afspraak te hebben moeten opschuiven vanwege te veel bewolking, is het dan eindelijk gelukt.

En daarbij is een 360view gemaakt van enkele spots.

Neem gerust zelf een kijkje hier.

 

 

 

 


 

April 2023

Waar we eerst de auto’s via stroom uit

de schuur konden bedienen, vonden we

het de moeite waard om voor jullie een

echte laadpaal te installeren. Na wat graafwerk

en de juiste maat leiding 😉 neer te leggen is het

resultaat er dan! Een ‘borne de recharge’.