Glamping

Op Glamping Place de la Famille hebben ook ouders vakantie ! Kinderen vermaken zich uitstekend samen, vriendjes zijn snel gemaakt, er zijn volop spelletjes, een ballenbak, mega duplo, maar ook knutseluurtjes. Het terrein is overzichtelijk en wij zien al snel de kinderen ’s ochtends de verse broodjes alleen ophalen bij de receptie. Kan mama even rustig wakker worden in het ochtendzonnetje op het terras.

Al vanaf aankomst wordt je verzorgd. De tent is volledig ingericht, de bedden zijn opgemaakt, de koelkast staat aan en je kunt de eerste avond aanschuiven voor een gezellige BBQ !

De vakantie kan beginnen !

 

Safarilodgetent

Je hoeft bijna niks te mee nemen.

De accommodaties zijn ingericht voor gezinnen. Van schilmesje tot fleecedeken en van kaasschaaf tot zaklamp; we zorgen voor een complete uitrusting. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en de koelkast staat aan. In je eigen badkamer wordt ook toiletpapier voorzien en er is een zeeppompje. Heb je een handdoekpakket gereserveerd dan ligt deze ook voor je klaar! Voor de kleintjes is er een ledikant met matras beschikbaar, een kinderstoel, maar ook eventueel wipstoeltje, buggy en babydrager…er is van alles aanwezig.

Spelen, Spelen, spelen

De speeltuin, het terras en de grote half open schuur vormen samen de Place. Hier komen kinderen en ouders samen. Hier kan volop worden gespeeld en papa en mama kunnen er genieten van een kopje koffie of dat boek eens lezen! 

Vanwege de kleinschaligheid en overzichtelijkheid kunnen kinderen zelfstandig naar het speelplein met haar speeltuin, zandbak en ballenbak.

Ook wordt er op de Place 2x per week met de kinderen een knutselwerk gemaakt, houden we een minidisco en een filmavond! 

Op de Place kan er, naast spelen, ook geborreld en gegeten worden. 

Zeker vijf keer per week kun je gezellig bij ons eten!  

Op de aankomstdag wordt er een BBQ georganiseerd waar eigenlijk alle gezinnen vaak aan meedoen. Zo ontmoet je elkaar meteen en de kinderen spelen gezellig samen. Op zondag en dinsdag is er een 3-gangen menu en uiteraard speciaal kindermenu. 

Op donderdag gaan we Tapas serveren en op vrijdag is het Pizza-avond!

Elke ochtend kun je vers brood halen (behalve maandag).

Verder kun je de hele dag terecht voor een lekker kopje koffie, tapbiertje, fris of natuurlijk een ijsje.

Het omheinde (verwarmde!) zwembad van 6 bij 12 meter loopt trapsgewijs af van 30 cm naar 140cm.

Terwijl de kleinsten zich vermaken op het niveau van 30 cm met gietertjes en ballen, beklimmen de grotere kinderen hun opblaas krokodil of eenhoorn in het diepe gedeelte. Tikkertje, opduiken, overgooien en de schoolslag oefenen. Er staan ligbedden rondom en op het plein kun je een ijsje eten.

Let op: Alle Franse zwembaden die niet strikt privé zijn, dus “collective” of “publique”, moeten aan veel eisen voldoen. Qua veiligheid (een noodknop op de filter en goede omheining) en qua hygiëne (de filtercapaciteit bijvoorbeeld en de dagelijkse controle van de waterwaarden). De verplichte ‘strakke zwembroek’, daar kijken wij wel overheen, MAAR ga je naar een waterpark in de regio dan is deze wel echt verplicht.

zwembad

Voor elk gezin een passende accommodatie; Safaritenten en Gites.

Alleen met je baby op vakantie of met een groot gezin, we kunnen een accommodatie reserveren tot maar liefst 8 personen. Elk onderkomen heeft z’n eigen charme, allen zijn voorzien van het nodige comfort en privacy. Kijk gerust eens rond welke mogelijkheden er zijn of vraag gerust naar een oplossing voor jullie situatie.