GLAMPING

Kom je ontspannen en opladen! Op het terras van de eigen accommodatie, of op het plein met haar gratis WIFI, speel- en eetmogelijkheden. Dagelijks een ontbijtje bij de tent? Laat je verwennen!

Safaritenten en gîtes


Iedere safaritent heeft privé sanitair in het badgebouw. De vrijstaande gîte heeft 3 ruime slaapkamers en de gîte Achterom het mooiste uitzicht van de hele Glamping… (meer…)

De Place – Spelen en Ontmoeten


Op de Place -met gratis WIFI- ontmoeten de gasten elkaar voor een praatje of kopje koffie. De kinderen willen een spelletje doen, pakken een puzzel of kleurplaat, vermaken zich in de reuze-box of in het speelkasteel.

Het plein begint met een open schuur van ruim 300 m2. Daarin staan aan de ene kant lange tafels, een self-service met heerlijke koffie en ijsjes, een spelletjeskast, een reuze-box en een Little-people hoek. Aan de andere kant vermaken gasten zich rond de voetbal- en pingpongtafel of in het speelkasteel met ballenbak en reuzelego.
In het verharde deel buiten ligt een grote zandbak en kan kubbs of mölky gespeeld worden.
Op het grasveld, omheind door schaduwrijke platanen staan speeltoestellen voor de kinderen en een loungehoek om heerlijk te ontspannen (nieuw in 2019!).

Eten & Drinken


Op de Place kun je drie keer per week aanschuiven voor een gezellige maaltijd of BBQ. Er is een brood- en ontbijtservice, een self-service voor drankjes en ijsjes en op de dag van aankomst kun je quiches bestellen. (meer…)

Het Zwembad


Het omheinde zwembad van 6 bij 12 meter loopt trapsgewijs af van 0m.30 naar 1m.40.

Terwijl de kleinsten zich vermaken op het niveau van 30 cm met gietertjes en ballen, beklimmen de grotere kinderen hun opblaas krokodil of eenhoorn in het diepe gedeelte. Tikkertje, opduiken, overgooien en de schoolslag oefenen. Er staan ligbedden rondom en op het plein kun je een ijsje eten. (meer…)