info@placedelafamille.nl Direct Reserveren We hebben nog beschikbaarheid vanaf 24 augustus!

GLAMPING

Kom je ontspannen en opladen! Op het terras van de eigen accommodatie, of op het plein met haar gratis WIFI, speel- en eetmogelijkheden. Dagelijks een ontbijtje bij de tent? Laat je verwennen!

De Place – Spelen en Ontmoeten


Op de Place -met gratis WIFI- ontmoeten de gasten elkaar voor een praatje of kopje koffie. De kinderen willen een spelletje doen, pakken een puzzel of kleurplaat, vermaken zich in de reuze-box of in het speelkasteel.

Het plein begint met een open schuur van ruim 300 m2. Daarin staan aan de ene kant lange tafels, een self-service met heerlijke koffie en ijsjes, een spelletjeskast, een reuze-box en een Little-people hoek. Aan de andere kant vermaken gasten zich rond de voetbal- en pingpongtafel of in het speelkasteel met ballenbak en reuzelego.
In het verharde deel buiten ligt een grote zandbak en kan kubbs of mölky gespeeld worden.
Op het grasveld, omheind door schaduwrijke platanen staan speeltoestellen voor de kinderen en een loungehoek om heerlijk te ontspannen.

Eten & Drinken


Op de Place kun je drie keer per week aanschuiven voor een gezellige maaltijd of BBQ. Er is een brood- en ontbijtservice, een self-service voor drankjes en ijsjes en op de dag van aankomst kun je quiches bestellen.

Op zondag en dinsdag serveren we een gezellige maaltijd met kindermenu op het plein. De kinderen eten aan hun eigen tafel en vermaken zich op het plein, terwijl de ouders samen (na)tafelen. Op donderdagavond organiseren we een BBQ. De maaltijden kosten € 17,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen vanaf 2 jaar.

Op de dag van aankomst kun je verse quiches en een salade op jouw terras bestellen. Met keuze uit 4 verschillende vullingen! Deze heerlijke maaltijd kost € 28,- per gezin.

Broodservice: er is een intekenlijst voor de bakker, waar we ’s ochtends de bestelling warm uit de oven mogen ophalen. Verse croissantjes, pains au chocolat of au raisin… leggen we op jouw plankje in de broodkast.

Wanneer je de ontbijtservice bestelt, brengen we iedere ochtend rond half 9 een ontbijtbox naar jouw accommodatie, met daarin vers brood, zoet en hartig beleg, jus d’orange, koffie en/of thee en servies (want de afwas, die doen wij voor je!). Naast deze basis verrassen we je iedere ochtend met afwisselend melk/yogi/chocolademelk, een gebakken of gekookt ei, croissantjes/ pains au chocolat/ au raisin of yoghurt met muesli en fruit. De ontbijtservice is enkel af te nemen voor de hele week en kost dan € 49,- voor een volwassene en € 17,50 voor een kind vanaf 2 jaar.

Het Zwembad


Het omheinde zwembad van 6 bij 12 meter loopt trapsgewijs af van 0m.30 naar 1m.40.

Terwijl de kleinsten zich vermaken op het niveau van 30 cm met gietertjes en ballen, beklimmen de grotere kinderen hun opblaas krokodil of eenhoorn in het diepe gedeelte. Tikkertje, opduiken, overgooien en de schoolslag oefenen. Er staan ligbedden rondom en op het plein kun je een ijsje eten. (meer…)