Tarieven en arrangementen

Hieronder vind je de tarieven voor de accommodaties van Glamping Place de la Famille.

De genoemde prijzen zijn inclusief beddengoed, gas/water/licht, WIFI, evt. kinderstoel, babybed en – bad. De bijkomende kosten zijn: reserveringskosten (€ 25,-), de eindschoonmaak (€ 50,- voor een tent en € 60,- voor de gîte) en de toeristenbelasting (€ 0,55 tent / € 0,66 gîte per volwassene per nacht).

Periode Safaritent Safarilodge tent Gîte Bellevue
zaterdag 30 april tot zaterdag 7 mei 2022 €    845,- per week €    945,- per week € 1.045,- per week
zaterdag 7 mei tot zaterdag 4 juni 2022 €    745,- per week €    845,- per week €    945,- per week
zaterdag 4 juni tot zaterdag 2 juli 2022 €    845,- per week €    945,- per week € 1.045,- per week
zaterdag 2 juli tot zaterdag 3 september 2022 € 1.045,- per week € 1.145,- per week € 1.245,- per week
zaterdag 3 september tot zaterdag 24 september 2022 €    745,- per week €    845,- per week €    945,- per week

 

ARRANGEMENTEN

WeekVerblijf in een luxe safaritent mét Diners nu met 10% korting !

Mini arrangement vanaf € 376,50 per persoon (inclusief diners)

Heerlijk nog even bijkomen in de mooie Dordogne!

Je verblijft in een ruime Safaritent, de bedden zijn voor je opgemaakt, de koelkast staat aan, je privé badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel en commode. Handdoeken liggen er zelfs voor je klaar, dat scheelt inpakken!

Voor jullie baby staat ook al alles gereed, een opgemaakt ledikantje, commode met aankleedkussen. Als het al nodig is ook een kinderstoel of wippertje.

In de tent is een keukenblok aanwezig maar veel hoef je niet te kokerellen. Je schuift gezellig aan voor het diner op maar liefst vier avonden tijdens je verblijf. Hoef je ook niet veel meer met de kleine in de auto te stappen voor boodschappen 😊

Na aankomst op zaterdag wordt er door Yvo gebarbecued, op zondag is er een 3-gangen menu, op dinsdag maak je je eigen keuzemenu en donderdags staat er heerlijke Paëlla op het menu. Op vrijdags kun je zelfs nog een pizza bestellen (buiten arrangement). Elke dag (behalve maandag) wordt er vers brood gehaald bij de plaatselijke bakker, geef je bestelling maar door!

Als ouder van kleine kinderen kun je net zo goed profiteren van onze faciliteiten; tijdens de middagdutjes van de baby dobber je lekker weg in het zwembad, geniet op je veranda van het uitzicht, lees een boek of speel samen eens een spelletje op de Place! Met een babyfoon kun je prima buiten de tent vertoeven ook tijdens de diners. Kortom, ontspannen en genieten!

Is jouw kindje al aan het kruipen of zelfs aan de wandel, hij/zij kan veilig spelen in de omheinde peuterbox op de Place. Of ga samen lekker plonsen op de lage niveaus in het zwembad, zwembandjes of babyzwemring zijn er. Op de Place kun je ook puzzeltjes, boekjes of speelgoed lenen.  Er is ook een magnetron aanwezig op de Place indien je een flesje of hapje moet opwarmen. 

Boek nu; aankomsten mogelijk 28 augustus, 4 september 2021.

Vanaf € 376,50 per persoon per week in september, € 466,50 per persoon per week in augustus.

(verblijf van 7 nachten in een Safaritent, aankomsten zaterdag, minimale bezetting 2 volwassenen, 4 avonden diner, maximaal 3 kinderen bij te boeken, prijs per kind vanaf 2 jaar € 30,– p/w, exclusief reserveringskosten € 25,–, exclusief pizza’s op vrijdag)

Kinderen tot en met 2 jaar verblijven gratis (incl. eventueel eten).

Upgrade naar een Lodgetent (ruimere veranda en glijbaantje);

€ 45– per persoon per week

Upgrade naar de gîte (ruime veranda, volledig ingerichte keuken (o.a. oven en vriesvakje);

€ 90,– per persoon per week

 

Voor reserveringen bel of mail ons; 0033 6 73 26 61 43  of info@placedelafamille.nl

Glamping Dordogne