Voorseizoen in Frankrijk

Plannen om in het voorjaar naar Frankrijk te reizen? Kun je nog buiten de reguliere schoolvakanties weg? In mei en juni is het heerlijk vertoeven in het groene heuvellandschap in de Dordogne. Alles komt tot bloei (neem vooral je hooikoorts medicatie mee 😉 ), de koeien zijn naar buiten, de toeristische bezienswaardigheden gaan weer open én onze Safarilodge tenten en cosy Gîtes staan klaar om jullie te ontvangen! Ook zijn we al open in de meivakantie! Lees gerust verder over onze kindvriendelijke camping in de Dordogne, Frankrijk.

Op onze kleinschalige Glamping staan de Prestige tenten op veld Sud, dat wil zeggen, links van jullie kun je de zon zien opkomen en de rest van de dag zit je in het heerlijke voorjaarszonnetje. Doorgaans is het namelijk heerlijk weer in mei en juni in de Dordogne, niet koud en zeker niet te heet! En voor elke variant kun je het jezelf comfortabel maken; er is een mobiele airco/ verwarming aanwezig in je tent.

De beide Gîtes genieten van volledige privacy, Bellevue heeft een ruim terras met vrij uitzicht aan de noordkant van de camping en La Mauratie heeft het grote terras met grasveld aan de zuidkant. 

Ook is het verwarmde zwembad vanaf begin mei geopend.

De Safarilodge tenten zijn volledig ingericht; keukenblok met gasfornuis, pannenset, servies, bestek en keukengerei. Een koelkast is ook voorzien en mocht het nodig zijn is er een magnetron te gebruiken op de Place.

Kom je met kleine kinderen? Een ledikant en kinderstoel worden gratis verzorgd (incl. matras, dekbedje en linnengoed).

In mei en juni zijn ook onze bar/receptie en broodservice geopend, wel met aangepaste tijden. De table d’hôtes zal vanaf 8 juni starten met aangepast menu.

Voor de drukte genieten van La Douce France op een kindvriendelijke camping! Boek je verblijf op Glamping Place de la Famille met flexibele verblijfsduur in mei en juni. Check hier de beschikbaarheid of informeer rechtstreeks bij ons.

Reserveer je verblijf