Safaritenten en gîtes


Iedere safaritent heeft privé sanitair in het badgebouw. De vrijstaande gîte heeft 3 ruime slaapkamers en de gîte Achterom het mooiste uitzicht van de hele Glamping…

In een safaritent combineer je de charme van ‘buiten’ kamperen met het comfort van fijne bedden, voldoende opbergmogelijkheden, een kookgelegenheid, koelkast en ruime eettafel.
Alle safaritenten hebben een ruim, schaduwrijk terras met zicht op het tentenveld en de centrale BBQ/ picknickplaats. Op het extra ruime terras van de safari-lodgetenten staat een houten loungeset. Tent 9 heeft de meeste privacy, omdat haar terras richting de vallei ligt.

In het badgebouw heeft iedere safaritent een eigen badkamer met een commode waarop je jouw toiletspullen kunt laten staan. Er zijn afwasbakken en benodigdheden, een wasbak voor de handwas en je kunt een was laten draaien. Één van de badkamers is aangepast voor gehandicapten.

Meer informatie over de verschillende type safaritenten waar je vakantie in kunt vieren vind je hier.

In een gîte zorgen de stenen muren dat de accommodatie minder snel opwarmt of afkoelt. Je combineert de privacy en luxe van een vakantiehuis met de gezelligheid van de Glamping, want je staat binnen een minuut op het plein met haar speel- en eetmogelijkheden.

Beide gîtes hebben een open keuken met een afwasmachine, een koelkast met diepvriesvak en extra speelgoed. De vrijstaande gîte is een stuk groter (max. 6 personen) en de gîte Achterom (max. 5 personen) heeft het mooiste uitzicht van alle accommodaties op de Glamping.
In alle accommodaties zijn de bedden voor je gedekt, kunnen we een handdoekenpakket klaarleggen en plaatsen we gratis een ledikant en babystoel.

Meer informatie over de twee gîtes die je bij ons kunt huren, vind je hier.