info@placedelafamille.nl Direct Reserveren Ook nog open in September, lekker nazomeren!

Kids 6 – 10 jaar


Ook kinderen van 6 tot 10 jaar vermaken zich prima op de camping. Deze ‘oudsten’ zie je een speurtocht, verstoppertje of een optreden ‘organiseren’; kunnen met elkaar of met hun ouders een bordspel, potje tafelvoetbal of pingpong spelen. Bouwen in het speelkasteel, wedstrijdjes op het voetbalveld of in het zwembad…

Alle genoemde uitstapjes zijn leuk t/m 10 jaar en bovendien kunnen zij vanaf 5 jaar mee in een kano; op een (aanhang)fiets over het Velo Vert (oude spoorbaan dus relatief vlak) en vanaf 7 jaar lòs op een luchtkussen òp het meertje van Tamnies.

SPELEN/ PLEIN/ ZWEMBAD – Kinderen van 6-8 kunnen met hun ouders en elkaar een uitdagend bordspel, een potje tafelvoetbal of pingpong spelen, een speurtocht lopen, puzzelen. In het speelkasteel bouwen zij met de grote lego hoge muren en torens, om ze vervolgens met veel lawaai weer af te breken. Op het voetbalveld of in het zwembad worden wedstrijdjes gedaan. Maar gelukkig weten deze grote broers en zussen best dat je een beetje voorzichtig moet zijn met kleintjes in de buurt …

NIEUW IN 2019: Op donderdagavond na de BBQ staat de muziekinstallatie klaar voor de kinderdisco. En op maandagochtend organiseren we een activiteit voor de kinderen: een kinderfeest-zonder-jarige-job. Bijvoorbeeld Levend Ganzenbord of een speurtocht. Evt. in twee leeftijdsgroepen!

UITSTAPJES – De 6-10 jarigen kiezen zelf hun quizboekjes en stads-speurtochten. Zo maar wat suggesties: midgetgolf spelen/ luchtkussen-stormbaan in Montignac, een kiezeldam bouwen langs de Dordognerivier en in het klimbos een ‘èchte’ klimroute doen.