Voorseizoen in Frankrijk

Plannen om in het voorjaar naar Frankrijk te reizen? In mei en juni is het heerlijk vertoeven in het groene heuvellandschap in de Dordogne. Alles komt tot bloei (neem vooral je hooikoorts medicatie mee 😉 ), de koeien zijn naar buiten, de toeristische bezienswaardigheden gaan weer open én onze Safarilodge Prestige tenten staan klaar om jullie te ontvangen!

Op onze Glamping staan de Prestige tenten op veld Sud, dat wil zeggen, links van jullie kun je de zon zien opkomen en de rest van de dag zit je in het heerlijke voorjaarszonnetje. Doorgaans is het namelijk heerlijk weer in mei en juni in de Dordogne, niet koud en zeker niet te heet! En voor elke variant kun je het jezelf comfortabel maken; er is een mobiele airco/ verwarming aanwezig in je tent.

Ook is het zwembad vanaf begin mei geopend.

De Safarilodge tenten zijn volledig ingericht; keukenblok met gasfornuis, pannenset, servies, bestek en keukengerei. Een koelkast is ook voorzien en mocht het nodig zijn is er een magnetron te gebruiken op de Place.

De badkamer is voorzien van regendouche, toilet, wasbak en haardroger. Een handdoekpakket kun je bijbestellen.

Kom je met kinderen? Een ledikant wordt gratis verzorgd (incl. matras, dekbedje en linnengoed).

In mei en juni zijn ook onze bar/receptie en broodservice geopend, wel met aangepaste tijden. De table d’hôtes zal vanaf 15 juni starten met aangepast menu.

Voor de drukte genieten van La Douce France! Boek je verblijf op Glamping Place de la Famille met flexibele verblijfsduur in mei en juni. Bekijk hier de tarieven voor het voorseizoen.

Reserveer je verblijf