Safarilodge Prestige

Safaritent

Voor het seizoen van 2022 komen er maar liefst drie Safarilodge tenten bij op het naastgelegen veld.

De voorbereidingen zijn al in volle gang; de doorgang vanaf de Place/speeltuin is gemaakt, het pad wat komen gaat is afgegraven, de eerste speelitems voor de kinderen zijn er en last but not least; de tenten zijn besteld! 😊

Op dit veld zullen er 3 Safarilodge tenten genaamd Prestige komen. De safaritenten zijn met houten frame, zijn maar liefst 7x5m groot, krijgen eveneens een terras, maar zijn ook voorzien van een muskietennet over de gehele voorzijde van de tent en een airco!

De tenten zijn gericht op het zuiden en bieden een prachtig vrij uitzicht over de heuvels.

Er zijn ook in deze tenten twee slaapgedeelten, waarvan aan 1 zijde een tweepersoonsbed en in de andere kamer een stapelbed met ruimte voor eventueel nog een eenpersoonsbed en/of ledikant.

Ook is er het keukenblok met 2-pitsgasfornuis, koelkastje, waterkoker en servies, bestek, mokken, glazen en natuurlijk een pannenset.

Ook voor jullie is er straks een privé-badkamer in het badgebouw. Deze is voorzien van wasbak, douche, toilet en (commode)tafel.

Op het plein (de Place) is een magnetron aanwezig, in het badgebouw is een afwas- en handwasgelegenheid en er kan een wasje voor je gedraaid worden indien nodig (à € 7,50).

Wanneer je dit aangeeft op het reserveringsformulier, zorgen we ook voor een handdoekenpakket en/of een kinderstoel, -bed, en/of -bad.

Check de beschikbaarheid voor jouw ideale gezinsvakantie in de Dordogne.