Gîte Bellevue

From: 1.045,00


Dit leuke, comfortabele vakantiehuisje aan de achterkant van het badgebouw heeft 36 m2 binnenruimte en een (deels overdekte) veranda van nog eens 36 m2 met een fantastisch uitzicht rondom. Met haar 2 slaapkamers, een woonkamer met mooie, volledige, open keuken en een badkamer met wastafel, douche en toilet is deze gite geschikt voor families met maximaal 2 kinderen (hoogslaper, kinderbed en/of ledikantje).

Reservation form [show_price before="" style="float:right;"]

All reservation fields can be replaced by hidden fields to either permanently set their value or take the value from the widget or search form - without letting the guest change it.
Departure
Arrival Select Date
There are two different ways for your guests to select the reservation period. Either this guided date selection.
[date-from-hour value="12"][date-from-min value="0" increment="10"]
Or simple date fields. Delete either as they wont work together. The hour and minute fields can be removed. You can also edit them to set which hours and minutes can be selected.
[date-to-hour value="12"][date-to-min value="0" increment="10"]
The departure field can also be replaced by a billing unit select. Your guests would only have to select how many hours/days/nights they want to stay.
Many options like restricting the amount of adults can be set directly at the form field.
While called adults and children in the plugin you can use them for anything. You can replace the label at any place the guest can see.

Personal information

[name] Required
[email] Required
A simple custom field.
You set them up under settings -> custom
They can change the price as well for optional or additional fees
[country]
[submit Send]
Total price

Description

 

Onze gîte Bellevue is een knus en comfortabel vakantiehuisje op Glamping Place de la Famille in het hart van de Dordogne. Het huisje heeft een vrij uitzicht en is rustig gelegen. De gîte is 36m2 en heeft ook een (deels overdekte) veranda van nog eens 36m2! Met het fantastische vrije uitzicht rondom is het heerlijk vertoeven op 1 van de loungestoelen. Met haar 2 slaapkamers, een woonkamer met open keuken en een badkamer met wastafel, douche en toilet is deze gîte geschikt voor families met maximaal 3 kinderen (stapelbed en een ledikantje). Op de veranda vindt je een eettafel met stoelen en een lounge set. 

Lekker warm in het voor- en naseizoen en lekker koel in de zomer is de gîte een ideale uitvalsbasis voor gezinnen, of lekker met z’n twee, om de Dordogne te ontdekken.

Daarnaast heeft de Glamping voor al haar gasten vele leuke faciliteiten, zoals het ontmoetingsplein, een zwembad, de ontdekkingskaarten en een broodservice. Zo combineer je je verblijf in een comfortabel huisje met de gezelligheid van een Glamping. En dat in de prachtige streek de Dordogne.

(table d’hôtes, broodservice en kinderactiviteiten in juli en augustus, zwembad open half mei tot half september en naar weersomstandigheden)

Bel (+33 6 73 26 61 43) of mail (info@placedelafamille.nl) ons voor meer informatie of reserveringen.

 

 

♥ Check onze tarieven en beschikbaarheid ♥