Safarilodge Comfort

Safarilodgetent

De Safarilodge Comfort tenten hebben maar liefst een binnenoppervlakte van 35m2 en extra grote veranda van 20m2. De luxe safaritenten zijn comfortabel en compleet ingericht voor families met jonge kinderen (maximaal 3). Via een trappetje kom je op de ruime veranda van je tent en voor de kleintjes; met het glijbaantje kun je er ook weer af! Deze safaritenten met houten frames hebben een vrij uitzicht op het veld en over de heuvels. Wat dacht je van een glaasje wijn op je eigen veranda onder de sterrenhemel terwijl de kindertjes lekker slapen!De bedden van de safaritenten zijn allemaal opgemaakt bij aankomst. In de beide slaapkamers staat een open kast, het keukenblok is voorzien van koelkast, 2-pits gasfornuis, waterkoker, cafetière en bestek en servies en pannenset. In het badgebouw is er voor jouw tent een privé badkamer met toilet, douche, wastafel en (commode)tafel.

Op het plein (de Place) is een magnetron aanwezig, in het badgebouw is een afwas- en handwasgelegenheid en er kan een wasje voor je gedraaid worden indien nodig (à € 7,50).

Wanneer je dit aangeeft op het reserveringsformulier, zorgen we ook voor een handdoekenpakket en/of een kinderstoel, -bed, en/of -bad.

Check de beschikbaarheid voor jouw ideale gezinsvakantie in de Dordogne.

Safarilodge tent

Luxe safaritent op Glamping Place de la Famille in de Dordogne